Когато се нанасяме в ново жилище (къща или апартамент) или решим, че е време да подновим старите врати, се стараем всеки детайл да е направен до съвършенство. Това се отнася също и за офис, магазин или помещението за нашия бизнес.

Ние, от Врати Експерт в град Бургас, имаме за главна цел да Ви предложим врати на много добри цени с гарантирано  качеството. Разнообразието ни на модели, цветове и видове врати е изключително богато и в първия момент e нормално да ви се струва малко по-труден избора, но всъщност може да бъде и доста забавно преживяване. За това ще отбележим няколко неща, които е добре да вземете под внимание, когато избирате врати.

Входни врати на достъпни цени

Още при влизането в жилището срещаме входната врата. За апартамент най-подходящи са блиндираните врати с ламинат, а за къща моделите с UV защита. Има и изцяло метални врати. Обърнете внимание на дебелината на крилото и заключващата система. Често хората избират само по външния вид и забравят за сигурността, а все пак основната роля на входните врати е да защитят по най-добрия начин дома или офиса Ви

Различни модели интериорни врати

Интериорните врати Гама, Стандарт и Gradde са подходящи за хол, спалня, кухня и т.н. Моделите се делят на три основни групи – плътни, с фрезовка и със стъкло. Една страхотна възможност е да комбинирате последните два варианта. Всички видове са подходящи за панелни жилища.

За ограничени пространства са подходящи плъзгащите интериорни врати.